فواید کنسرو ماهی تن

خوردن کنسرو ماهی تن فواید زیادی دارد:

  • منبع ارزان قیمت پروتئین است.
  • برای مدت طولانی نگهداری می شود.

اکثر برندهای کنسرو ماهی می توانند 2 تا 5 سال در انبارخانه شما نگهداری گردند. 

  • نیاز به نگهداری در یخچال ندارد.
  • اگر به دنبال کاهش وزن هستید، کنسرو ماهی تن گزینه خوبی است زیرا کالری کمی دارد و در عین حال پروتئین بالایی دارد. رژیم های غذایی سرشار از پروتئین با فواید کاهش وزن از جمله افزایش احساس سیری و کاهش هوس همراه بوده است.
  • ماهی تن باوجود کم چربی بودن، همچنان منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 محسوب می شود.
  • امگا 3 چربی های ضروری رژیم غذایی هستند که برای سلامت قلب، چشم و مغز مفید هستند.
  • ماهی ها منبع مهمی از این چربی های سالم در رژیم غذایی در نظر گرفته می شوند، اگرچه می توانید امگا 3 را از غذاهای گیاهی نیز دریافت کنید.
  • دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها در حال حاضر توصیه می کند که بزرگسالان 8 اونس  (227 گرم) غذاهای دریایی در هفته مصرف کنند.
  • خوردن کنسرو تن ماهی یک راه آسان برای افزایش امگا 3 در رژیم غذایی شما است.
  • انواع و مقدار چربی ها بسته به نوع کنسرو ماهی تن که انتخاب می کنید می تواند متفاوت باشد، بنابراین اگر می خواهید برند ها را با هم مقایسه کنید، برچسب ها را بخوانید.
  • کنسرو ماهی تن علاوه بر چربی‌های سالم، منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی به‌ویژه ویتامین D و سلنیوم است.
  • بسیاری از برندهای های کنسرو ماهی تن فقط از ماهی تن، آب یا روغن و نمک استفاده می کنند.
  • برخی از برندها نیز ممکن است ازفلفل ، سبزی، لیمو ، زعفران و.... برای تنوع در طعم استفاده کنند.