برطبق the United States Department of Agriculture’s National Nutrient Database ، "ماهی تازه" و "ماهی کنسرو شده" تقریباً ارزش غذایی یکسانی دارند.
نکته قابل توجه در زمینه سلامتی،
سطح اسیدهای چرب امگا 3 در"ماهی تازه" و "ماهی کنسرو شده" مشابه است،
اما اکثرا "ماهیهای کنسرو شده" عموماً کلسیم بیشتری نسبت به "ماهی تازه" دارند زیرا استخوانهای غنی از کلسیم در قوطی وجود دارد. پخت و پز با فشار بالا، استخوان های کوچک را نرم می کند، که می توان آن را در اکثر دستور العمل ها گنجاند و از آن لذت برد. این امر به ویژه در مورد ماهی های کوچک کامل کنسرو شده مانند ساردین صادق است. حتی در اکثر کنسروها" شما حتی متوجه استخوان ها نمی شوید.
"ماهی های تازه" و "ماهی های کنسرو شده" منابع خوبی از پروتئین و سایر مواد مغذی مهم هستند و کالری یکسانی دارند.
انتخاب واقعی بین ماهیهای" دریایی" و "ماهیهای پرورشی" با در نظر گرفتن سلامتی، قطعا ماهیهای" دریایی" می باشد.
" ماهیهای دریایی کنسرو شده" و "ماهیهای دریای تازه " از نظر آفت کش ها ایمن تر و سلامتی بیشتری از نوع " پرورشی" هستند و احتمال کمتری وجود دارد که حاوی مواد سرطان زا باشند.
دیدگاه خود را بنویسید